این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

ارسال شده در تاریخ :
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آئین آغاز به کار کنگره سلامت همراه

تاکید بر مشارکت مراکز دانشگاهی در توسعه زیرساخت های سلامت همراه

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در آیین آغاز به کار چهارمین کنگره بین المللی سلامت همراه بر ضرورت مشارکت مراکز دانشگاهی و علمی کشور در توسعه زیرساخت های سلامت همراه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «مهرزاد لطفی» با تقدیر از برگزارکنندگان چهارمین کنگره بین المللی سلامت همراه، اظهار امیدواری کرد نتایج موضوعات و بحث های ارایه شده در این کنگره سه روزه، در سراسر کشور الگوبرداری شده و به مرحله اجرا برسد.
او افزود: در زمینه فعالیت های مجازی در کووید۱۹ و همچنین موضوع پرونده های الکترونیک سلامت، فعالیت ها و همکاری های خوبی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با حوزه سلامت کشور انجام شده است.
دکتر لطفی با تببین نقش مهم تکنولوژی تلفن های هوشمند و سلامت همراه در ابعاد مختلف زندگی افراد، ادامه داد: نرم افزارها و تکنولوژی های سلامت همراه به دلیل ارتباط با سلامت عمومی جامعه مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: اهل فن و دانشگاه ها باید کمک کنند تا با تولید و گسترش این نرم افزارها، از این تکنولوژی ها به شکل درست استفاده شود و یکی از زمینه هایی که می تواند به این امر کمک کند، اینگونه رویدادهای علمی هستند.

دکتر لطفی محورهای این کنگره را از موضوعات مهم حوزه سلامت برشمرد و گفت: مباحثی مانند تعذیه، سلامت سالمندان، بیماری های مزمن، کووید۱۹ که اکنون تمام دنیا با آن مواجه است، موضوع تصویربرداری پزشکی و رادیولوژی، همچنین مبحث تاثیر هوش مصنوعی در حوزه سلامت، می تواند در ارتقای سلامت عمومی جامعه بسیار کمک کننده باشد.
او با تاکید بر منطقه ای و بومی سازی خدمات سلامت افزود: در حال حاضر مهندسان خبره و مراکز دانشگاهی توانمندی در کشور فعالیت دارند که می توانند با تولید نرم افزارهای سلامت همراه به مراقبت و درمان بهتر بیماری ها کمک کنند و با توجه به وسعت این حوزه، با همفکری و هم اندیشی، می توان به نتایج خوبی در حوزه سلامت رسید.

این آیین، صبح امروز بیست و هشتم بهمن، به صورت مجازی برگزار شد.

درباره کنگره

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)