این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

ارسال شده در تاریخ :
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در آئین آغاز به کار کنگره سلامت همراه

«دیجیتال مدیسین»، در ردیف مهم ترین محورهای پیشرفت علم در سراسر دنیا

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نخستین روز برگزاری چهارمین کنگره بین المللی سلامت همراه شیراز «دیجیتال مدیسین» و سلامت همراه را در ردیف مهم ترین محورهای پیشرفت علم در سراسر دنیا برشمرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «فرید نجفی» با بیان اینکه امسال برگزاری این کنگره همزمان با اپیدمی و پاندمی کووید۱۹ معنا و مفهوم ویژه ای دارد، افزود: اگر بخواهیم به بحث سلامت همراه به عنوان یکی از مفاهیمی که در سلامت دیجیتال با آن مواجه هستیم اشاره کنیم، در واقع هدف آن استفاده از تکنولوژی در مسیر ارایه بهتر خدمات سلامت و بهره برداری از آن است و این موضوع از سال های گذشته در دنیا پیگیری می شود و خوشحالیم که دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان یکی از دانشگاه های مادر، متولی این موضوع شده است.
او اضافه کرد: سال ۲۰۲۰ میلادی و پیش از اینکه بحث کووید۱۹ مطرح شود، در بسیاری گزارش های مرتبط با موضوعات مهم علمی سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ و سال های بعد، از مجموع ۱۰ عنوان برتر، دو تا سه مورد مربوط به حوزه سلامت و نخستین مورد، مبحث «دیجیتال مدیسین» و سلامت همراه بود.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت با اشاره به درآمدهای بسیاری که این حوزه برای شرکت های فعال به همراه دارد، ادامه داد: در علوم پزشکی یکی از مهم ترین نکات این است که تصمیمات باید مبتنی بر شواهد علمی باشد و یکی از بهترین و مهمترین مباحث در حوزه سلامت، موضوع سلامت همراه و سلامت الکترونیک است.

دکتر نجفی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز همواره یکی از دانشگاه های پیشرو در حوزه های علم، دانش و فناوری بوده است و برگزاری این کنگره می تواند به پیشبرد فناوری در حوزه سلامت منجر شود.

او اضافه کرد: در حوزه فناوری در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از وظایف و مسوولیت های ما حمایت از فناوران این حوزه است؛ تمام تلاش ما این بوده که با استفاده از تمام ظرفیت ها در مبحث سلامت دیجیتال پیش برویم؛ زیرا این حوزه می تواند در سطح کشور برای بهبود خدمات بهداشتی درمانی موثر باشد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و برگزارکنندگان چهارمین کنگره بین المللی سلامت همراه  شیراز، تقدیر کرد.

سلامت دیجیتال، ضرورت غیرقابل انکار دنیای امروز

رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نخستین روز برگزاری چهارمین کنگره بین المللی سلامت همراه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، سلامت دیجیتال را ضرورت غیرقابل انکار دنیای امروز دانست.

دکتر «حسین وطن پور» در آئین آغاز به کار این رویداد علمی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دکتر «کامران باقری لنکرانی» و دکتر «سید جلیل معصومی» از نخستین کسانی در کشور بودند که در حوزه سلامت دیجیتال و برگزاری اینگونه کنگره ها گام برداشته اند و امیدوارم این آغاز بتواند سرانجام خوبی برای کشور و مردم داشته باشد.

او با تاکید بر اینکه توجه به سلامت دیجیتال امروزه به یکی از ضرورت های غیرقابل انکار تبدیل شده است، افزود: در سطح دانشگاه ها امکانات خوبی برای آموزش و پژوهش فراهم شده است و در زمینه منابع انسانی نیز نیروهای نخبه، آگاه و دارای اطلاعات بسیاری در دانشگاه ها حضور دارند؛ همچنین در حوزه پژوهش در تعداد و کیفیت مقالات موفقیت های خوبی به دست آورده ایم.

رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، تقویت فعالیت در حوزه کسب و کارها را از اولویت های کنونی در این عرصه برشمرد و گفت: در زمینه ثبات اقتصادی باید تلاش کنیم تا وضعیت کسب و کارها بهتر شود و یکی از این کسب و کارها، موضوع سلامت همراه است.

دکتر وطن پور ادامه داد: سامانه های مختلفی در حوزه های درمان، آموزش و بهداشت در حال حاضر وجود دارد و حتی سامانه های تشخیصی نیز از سوی بعضی از شرکت ها ارایه شده و کیفیت استفاده از تکنولوژی ها نیز تغییر یافته است.

او با بیان اینکه در حوزه سلامت دیجیتال، بازارهای متعددی را می توانیم داشته باشیم، ادامه داد: به کمک سلامت دیجیتال، ضمن ارتقای کیفیت و سرعت خدمات، بهای خدمات ارایه شده نیز ارزان تر می شود.

رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت یادآور شد: آینده به سمت دیجیتالی شدن پیش می رود؛ به طوری که تا سال ۲۰۳۰ میلادی پیش بینی می شود استفاده از هوش مصنوعی بسیار افزایش یافته و هوش مصنوعی جایگاه ویژه ای پیدا کرده و به سطح هوش انسانی خواهد رسید.

چهارمین کنگره بین المللی سلامت همراه، صبح امروز، بیست و هشتم بهمن، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به صورت آنلاین برگزار شد.

درباره کنگره

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)