این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

معاون پرستاری وزارت بهداشت در آئین آغاز به کار کنگره سلامت همراه اعلام کرد


ارسال شده در تاریخ :
معاون پرستاری وزارت بهداشت در آئین آغاز به کار کنگره سلامت همراه اعلام کرد


اجرای طرح «پرستار پیگیر» در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان دانشگاه پیشرو در کشور

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آئین آغاز به کار چهارمین کنگره بین المللی سلامت همراه، به طرح موضوع کاربرد سلامت دیجیتال در ارایه مراقبت های پرستاری پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «مریم حضرتی» با اشاره به افزایش نیاز کاربرد سلامت دیجیتال در ارایه مراقبت های پرستاری در طی سال های آینده، تغییر ایجاد شده در الگوی بیماری ها و افزایش جمعیت سالمندی را در این زمینه موثر دانست و گفت: به طوری که در سال ۲۰۰۰ میلادی، حدود ۶۰۰ میلیون سالمند در دنیا داشته ایم، اما پیش بینی می شود در سال ۲۰۲۵ میلادی این جمعیت به یک و سه دهم میلیارد نفر و در سال ۲۰۵۰ این جمعیت به دو میلیارد نفر برسد.

او افزایش تقاضا و هزینه های مراقبتی برای ارایه مراقبت و مراقبت جامعه نگر را در روند افزایشی تقاضا برای مراقبت های غیر رسمی بسیار موثر دانست و ادامه داد: برای ارایه مراقبت های مناسب، توانمندسازی افراد یک امر ضروری محسوب می شود و در راستای توانمندسازی افراد برای خودمراقبتی یا مراقبت از اعضای خانواده، از شیوه های مختلفی استفاده می شود.
 
این مقام مسوول در وزارت بهداشت، سلامت دیجیتال را به یکی از جنبه های مهم در ارتقای سلامت افراد در دنیای امروز برشمرد و گفت: در این راستا تلاش شده صرف نظر از مرزهای جغرافیایی و موانع سازمانی، افراد به مراقبت های بهینه دسترسی داشته باشند که یکی از مهمترین اهداف پوشش همگانی سلامت است، بنابراین بیشترین کاربردی که این تکنولوژی دارد بحث مراقبت در منزل است که امکان تشخیص، درمان، آموزش و مشاوره به افراد را فراهم کرده است.
 
دکتر حضرتی با اشاره به مزایای این امر، توضیح داد: با به کار بردن این شیوه ضمن صرفه جویی در وقت و هزینه افراد، مراجعات به بخش اورژانس کاهش یافته و از بستری مجدد بیمار جلوگیری می شود، همچنین کیفیت ارایه خدمات و رضایتمندی بیماران افزایش پیدا می کند، زیرا دسترسی به اطلاعات ضروری و حیاتی افزایش می یابد.
 
استفاده از ظرفیت های سلامت همراه در تریاژ بیماران سالمند

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تازه ترین کاربردهای این حوزه به تریاژ بیماران سالمند اشاره کرد و افزود: مبحث مراقبت و آموزش به سالمندان با استفاده از تکنولوژی، از مباحث مهم در دنیا به شمار می رود؛ مطالعات نشان می دهد که این تکنولوژی می تواند مدت اقامت برخی از مبتلایان به اختلالات مزمن تنفسی در بیمارستان را از ۱۰ روز به پنج روز کاهش دهد.
 
 دکتر حضرتی با اشاره به طرح «پرستار پیگیر» به عنوان یکی از اولویت های معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است، اضافه کرد: در این طرح، با هدف ارتقای خودمراقبتی در بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر و مزمن انجام می شود، وضعیت سلامت بیمار پس از ترخیص از بیمارستان در فواصل زمانی از پیش تعیین شده پیگیری می شود که با توجه به وضعیت و شرایط بیمار ممکن است تا یک سال از طریق تماس تلفنی یا سایر راه های ارتباطی غیرحضوری ادامه یابد؛ طرح پرستار پیگیر در حال حاضر در چند دانشگاه علوم پزشکی کشور اجرایی شده که یکی از این دانشگاه ها، دانشگاه علوم پزشکی شیراز است که مانند همیشه پیشرو است.
 
فعالیت حدود هزار مرکز مراقبت در منزل
 
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در حال حاضر حدود هزار مرکز مراقبت در منزل داریم که حدود ۵۶۱ مرکز در زمان پاندمی کووید۱۹ به طور فعال به بیماران کووید۱۹ خدمات رسانی می کنند و حدود هفتاد هزار خانواده از مراقبت های این مراکز بهره مند شده اند، این خدمات کاهش مراجعه به بیمارستان ها و افزایش رضایتمندی بیماران و خانواده ها را به همراه داشته است.

چهارمین کنگره بین المللی سلامت همراه، صبح امروز، بیست و هشتم بهمن، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به صورت آنلاین برگزار شد.





درباره کنگره

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)