این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در آئین آغاز به کار کنگره سلامت همراه


ارسال شده در تاریخ :
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در آئین آغاز به کار کنگره سلامت همراه


ضریب نفوذ اینترنت در کشور بالای ۹۰ درصد است/ استفاده از تکنولوژی تشخیص بیماری به کمک هوش مصنوعی در حوزه سلامت همراه

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین آغاز به کار چهارمین کنگره بین المللی سلامت همراه، با اشاره به ضریب نفوذ بالای ۹۰ درصدی اینترنت در کشور، این زیرساخت را در توسعه سلامت همراه، موثر دانست.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید ستار هاشمی» در این آیین که صبح امروز برگزار شد، نخستین نسل تلفن های همراه را مربوط به سال ۱۹۸۰ دانست و گفت: در یک بازه زمانی ۱۰ ساله نسل های جدیدتر معرفی می شوند و شاهد این هستیم که حرکت و پیشرفت فناوری به گونه ای است که دیگر از تلفن همراه به عنوان یک کالای لوکس یاد نمی شود و باعث شده که تغییرات جدی در زندگی افراد ایجاد شود و بسیاری از جنبه های زندگی به تلفن همراه وابسته شده است.
 
این عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز تغییرات ایجاد شده حوزه تلفن همراه طی ۱۰ سال گذشته را چشمگیر خواند و افزود: اکنون ضریب نفوذ اینترنت در کشور بالای ۹۰ درصد است که رویکرد مثبت و اقبال عمومی مردم برای استفاده از اینترنت همراه را نشان می دهد.

او با اشاره به نقش فناوری های نوین در سلامت الکترونیک، افزود: رخدادهای کنونی در سطح دنیا نشان دهنده نقش زیرساخت های موجود در بسیاری از بخش ها بوده و در بخش سلامت نیز شکل ویژه ای از این اهمیت را شاهد هستیم.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه کارگروه های متعددی در این زمینه فعالیت دارند، بهداشت و درمان یکی از کارگروه های ویژه در این زمینه است و اپلیکیشن ها و بسترهای محتلفی در حوزه سلامت تولید و ارایه شده است.
 
استفاده از ظرفیت فضای مجازی و آموزش الکترونیک در مدیریت کرونا
 
دکتر هاشمی با اشاره به استفاده از ظرفیت فضای مجازی و آموزش الکترونیک در مدیریت کووید۱۹، ادامه داد: تشخیص بیماری به کمک هوش مصنوعی یکی از ظرفیت هایی است که در این حوزه مورد استفاده قرار گرفته است؛ ارایه خدمات سلامت غیرحضوری و مراقبت های درمانی افراد حاضر در قرنطینه نیز از مواردی است که در حوزه فناوری انجام شده است.
 
 
او افزود: در این عرصه شاهد شکل گیری و پیدایش نرم افزارها و بسترهای مختلف برای پایش افراد بودیم و اطلاعات مرتبط با فرد مبتلا در سامانه ثبت شده است و با توجه به شرایط و وضعیت بیماران اقداماتی برای شناسایی محل زندگی فرد مبتلا و پیگیری سایر مبتلایان احتمالی با هدف کنترل و مدیریت بیماری برای جلوگیری از شیوع بیشتر آن انجام شد.
 
ضرورت توجه به حفظ حریم شخصی در توسعه فناوری های حوزه سلامت همراه
 
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، موضوع تامین امنیت، دسترسی به اطلاعات و حریم شخصی افراد را یکی از دغدغه ها و چالش های مهم در این زمینه برشمرد که باید به آن توجه شود. عدالت ارتباطی و عدالت آموزشی نیز از مواردی است که در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد و بحث سلامت نیز در این زمینه است.
 
این عضو هیات علمی دانشگاه شیراز، تهدید سلامت روانی جامعه در دوران کووید ۱۹ را یکی دیگر از مباحث کنونی برشمرد که در حوزه سلامت همراه مورد توجه قرار گرفته و از شناسایی و پیگیری افراد آسیب دیده و ارایه آموزش های لازم به آنان در حوزه سلامت خبر داد.
 
سلامت غذایی در منزل به کمک فناوری های سلامت
 
او در ادامه به ارایه آنلاین برنامه های غذایی و سنجش مصرف کالری، برنامه های سنجش میزان تحرک و آموزش آنلاین حرکات ورزشی در خانه به عنوان دیگر ظرفیت های فضای مجازی و حوزه فناوری اشاره کرد.
 
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مرکز تحقیقات سیاست گذاری سلامت و مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای راه اندازی و برگزاری این کنگره، اظهار امیدواری کرد برگزاری این کنگره علمی در سال های آینده نیز تداوم داشته باشد.
 
چهارمین کنگره بین المللی سلامت همراه، صبح امروز، بیست و هشتم بهمن، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیرازو به صورت آنلاین برگزار شد.





درباره کنگره

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)